Föreningens egna p-platser och garage

IMG_2353

Parkeringseländet är påtagligt i Fruängen som säkert de flesta har upptäckt. Konkurrensen är stenhård om de fria p-platserna på kommunens mark och jakten på en ledig glugg är intensiv sena eftermiddagar.

Konkurrensen är minst lika hård för att få tillgång till föreningens egna platser ute och i garage. I november 2020 står ett 60-tal boenden i kö för antingen garage eller uteplats och det ska vägas mot en årlig omsättning av platser på runt 2-4 stycken. 

MC-ägare är mer lyckligt lottade. För en plats i föreningens MC-stuga är väntan mer mänsklig – i november 2020 stod en person i kö. 

Föreningen har 17 uteplatser med elanslutning,13 garageplatser samt 6 MC-platser. För att möta den stora efterfrågan planerar föreningen att anlägga cirka 25-30 nya p-platser. 

Vi har 3 separata köer; p-plats ute, plats i garage samt MC-plats. Du kan ställa dig i kö till både garage och p-plats och få den som blir ledig först.

 Vill du ställa dig i kö?

Då kontaktar du styrelsen på styrelsen@nackspegeln.se eller skickar ett sms till 0705-308 887. Ange din adress, ditt lägenhetsnummer som står antingen på kontraktet eller på den övre karmen till ytterdörren, samt mobilnummer och mejladress. Ange också vilken/vilka kölistor du vill ställa dig i.

Avgiften för en garageplats varierar mellan 300 och 450 kr/mån beroende på ytan och en p-plats med elstolpe kostar 250 kr/mån. Månadsavgiften för en MC-plats är 150 kr.

När en plats blir ledig kontaktar styrelsen den som står först på listan.

Tidigare har vi kunnat publicera de tre kölistorna här men den nya Dataskyddsförordningen, GDPR, sätter stopp för det. Ska namn kunna publiceras på en offentlig hemsida öppen för allmänheten måste det ske med den namngivnes medgivande och det har vi inte inhämtat av någon på våra nuvarande listor. När vi fått in klartecken från samtliga kommer listorna att kunna publiceras igen.

Om du vill veta din plats i kön får du skicka ett mejl till styrelsen@nackspegeln.se eller ett sms till 0705-308 887. 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.