Trädgårdsborden fortsatt inlåsta

Varför utplaceras inte trädgårdsborden på grönytorna? Den frågan har flera medlemmar ställt sig under lång tid. Här svarar styrelsen:

”Styrelsen har från första stund beslutat att följa de restriktioner och rekommendationer, som utfärdats av myndigheterna med anledning av Covid-19 pandemin!

Inga av dessa restriktioner och rekommendationer, så när som reserestriktionerna inom Sverige, har i dagsläget förändrats av myndigheterna och tills så är fallet har vi fortsatt en restriktiv hållning.

Vi har infört restriktioner för; uthyrning av lokaler, utplacering av trädgårdsbord, arrangemang av möten och gemensamma aktiviteter m.m.

Vi avvaktar med utplaceringen av utemöblerna, eftersom de inbjuder till att man inte iakttar social distansering! För att uppfylla kravet på distansering så kan endast 4 personer sitta vid borden och borden får inte ställas samman, vilket kan vara lockande när det bjuds på grillfest.

Men säger många, vi tar ansvar och följer reglerna.

Styrelsen är övertygad om att merparten av er alla iakttar detta ansvar. Men vi måste ta höjd även för de få som till äventyrs inte tar detta ansvar, så att vi inte inbjuder till onödiga risksituationer.

Så därför står trädgårdsborden kvar i förrådet!”

Styrelsen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.